Ett initiativ för att minska övergödningen i sjöar och hav.

Lär känna några som mockar för ett hållbart hästsverige

Publicerad 2020-08-21

Systrarna Elfstrand

Vi heter Emma & Anna och är två systrar ifrån Vara som älskar hästar! Just nu har vi fyra egna hästar i olika åldrar som vi tränar och tävlar i hoppning och dressyr. Till vardags jobbar vi heltid med våra sociala medier och med vår webbshop Hästhuset. Eftersom vi brinner mycket för varierad träning och god hästhållning så är detta något som vi pratar mycket om i våra sociala medier, och förutom ridning så är vi också väldigt intresserade av horsemanship. De flesta känner nog igen oss från vår Youtubekanal, som är Nordens största hästinriktade Youtubekanal, men vi har i år också en podd och uppdaterar dessutom flitigt på Instagram. 

 

Lina Dolk

Mitt namn är Lina Dolk och jag är en elitryttare i dressyr från Sparreholm. Jag arbetar heltid med min verksamhet Dolk Dressage, där jag utbildar och tävlar hästar från unghästklasser till Grand Prix. Utöver min stallverksamhet arbetar jag också med mina sociala kanaler, som är Instagram och blogg. På mina sociala medier delar jag med mig av min vardag med hästarna, som består av alltifrån stalljobb till tävling.

Simon Wall 

Travtränare och hästuppfödare med en förkärlek till kallblod. 22år och bosatt i Bollnäs, Hälsingland tillsammans med sambon Marcus och sina fyrbenta vänner. Kanske är de Sveriges gladaste travfamilj? 

Stort tack till er som varit med och bidragit till vår kampanjfilm och site. Och tack till Rebecka Fredriksson, Media House byRF, för utmärkt stöd och råd med vår sociala mediaplanering.

Signa upp för Varje Skit Räknas och var med och dra ditt strå till stacken!

Vill du också göra skillnad för framtiden och hästens bästa?

Signa upp för Varje Skit Räknas och var med och dra ditt strå till stacken!